Concertagenda

Ad Hoc probeert harmoniemuziek op een originele manier onder de aandacht te brengen bij breed publiek. Om die reden speelt het orkest op laagdrempelige open-lucht locaties waar veel mensen, die normaliter niet met het medium blaasmuziek in aanraking komen, kunnen worden bereikt. Wij mikken op toeschouwersaantallen van 400 en/of meer per concert en de interactie tussen orkest en publiek wordt aangemoedigd. Tijdens elk concert wordt geprobeerd het publiek te ‘betoveren’ en de enthousiaste reacties van toeschouwers en luisteraars stimuleren en belonen orkest en dirigent. Indien gewenst worden alternatieve locaties gecreëerd door het oprichten van tijdelijke podia.

 

Hoofddoel is culturele uitwisseling en daarom speelt het orkest op uitnodiging van het te bezoeken land. De concerten worden zonder uitzondering georganiseerd door lokale instanties waarmee (tijdelijke) samenwerkingsverbanden worden aangegaan.

 

Tenslotte neemt Stichting Vakantieorkest Ad Hoc graag haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en wordt tijdens elke tournee tenminste één concert op een zogenaamde “sociale locatie”gegeven. Zo heeft Ad Hoc geconcerteerd in diverse ziekenhuizen of andere soortgelijke instellingen in binnen en buitenland. Op deze manier wil Ad Hoc haar deelnemers onder andere meegeven dat het niet altijd vanzelfsprekend is dat je gezond van lijf en leden bent.

Concertagenda 2017

We zijn nog druk bezig met de organisatie voor onze tournee van 2017. Onze voorlopige concertagenda ziet er als volgt uit (nog niet definitief en compleet!):

 PlaatsTijdstipAdres
Woensdag 2 augustusBreda20.00uGrote Markt
Donderdag 3 augustusBreda20.00uGinnekenmarkt 333 (voor de kerk)
Zaterdag 5 augustusAups21.00uPlace de la Mairie
Zondag 6 augustusVrije dag
Maandag 7 augustusOllioules21.00uPlace Jean Jaurès
Dinsdag 8 augustusHospital San SalvadorBesloten concert
Collobières21.00u
Woensdag 9 augustusOrange18.00uParc Gasparin
Donderdag 10 augustusSanary sur Mer21.30u
Vrijdag 11 augustusLa Favière
Zaterdag 12 augustusRuoms20.30uRCN Camping La Bastide