Ook dit jaar gaat er een solist mee op tournee. Dit jaar is dat Gerbrich Greidanus op euphonium! In onderstaand stukje stelt zij zichzelf voor.

Mijn naam is Gerbrich, ik ben 22 jaar oud en komende zomer ben ik soliste van het Ad Hoc vakantieorkest!

Mijn muzikale reis begon toen ik op achtjarige leeftijd cornet leerde spelen, waarna ik al snel overstapte naar euphonium. In mijn tienerjaren begon deze hobby uit de hand te lopen en zo belandde ik in 2018 op het Prins Claus conservatorium van Groningen. Inmiddels studeer ik mijn master bij euphoniumdocent Thomas Rüedi aan de Hochschule der Künste in Bern. Daarnaast ben ik superblij dat ik recentelijk de euphoniumauditie heb gewonnen bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine!

Als ik even niet met muziek bezig ben, kan je me vinden met een goed boek of houd ik me bezig met een van mijn recentelijk ontdekte hobby’s: opera en superheldenfilms. Toen de dirigent van Ad Hoc, Paul van Gils, mij vroeg of ik wilde soleren, heb ik geen moment getwijfeld. Ik kijk er ontzettend naar uit om deze zomer met zo’n enthousiaste groep muzikanten op tournee te gaan!

Vind jij het leuk om met deze fantastische muzikant mee te spelen? Kijk dan op de pagina Inschrijving en schrijf je in!

Word jij één van onze muzikanten?

Wacht niet te lang en schrijf je nu in!

INSCHRIJVEN