De tourneelocatie

In 2024 gaan we naar Baskenland, in Spanje!

Onze dirigent

Paul van Gils werd geboren op 1 november 1990 in Boxtel. Hij groeide op in een muzikale familie. Vader Mari is beroepstrompettist, dirigent, componist/arrangeur. Op 8 jarige leeftijd begon Paul met trompetlessen bij de plaatselijke muziekschool. Later volgde hij privélessen bij Sef Pijpers sr. Al tijdens zijn middelbare school studeerde Paul aan het conservatorium in Tilburg met hoofdvak trompet bij Raymond Vievermans.

In 2009 startte hij aan het Conservatorium van Amsterdam met hoofdvakken trompet bij Theo Wolters en Hafabra-directie bij Danny Oosterman. Na twee jaar besloot Paul zich volledig te richten op het dirigeren van (blaas-)orkesten. In 2014 heeft Paul zijn bachelor examen Directie, bekroond met het predicaat ‘zeer goed’, afgesloten. In 2017, 2018 en 2022 mocht Paul bij ons zusterorkest, ZomerOrkest Nederland, op de bok staan.

Paul dirigeert momenteel ook bij fanfare Constantia Menaam, Amsterdam Brass, De Bazuin Oud-Beijerland (harmonie) en Studentenharmonieorkest Auletes Eindhoven.

Word jij één van onze muzikanten?

Wacht niet te lang en schrijf je nu in!

INSCHRIJVEN