Superleuk dat je interesse hebt om mee te gaan met Ad Hoc! Het inschrijfformulier vind je onder aan de pagina. Eerst vind je wat meer informatie over Ad Hoc en de voorwaarden om mee te mogen.

Wat is Ad Hoc?

Ad Hoc is een groot harmonieorkest dat voor één tournee wordt samengesteld. Ongeveer 65 muzikanten vormen het orkest. Dit orkest bestaat, na zes zeer intensieve repetitiedagen slechts circa 10 dagen in de periode juli – augustus. Ad Hoc richt zich in beginsel op haar thuisstad Breda en de provincie Noord Brabant maar wil deelnemers uit heel Nederland de gelegenheid bieden om deel te nemen. Educatie is naast de promotie van blaasmuziek en culturele uitwisseling een van de belangrijke doelstellingen van Ad Hoc. Daarom wil Ad Hoc deelnemers uit heel Nederland in staat stellen zich onder de kundige leiding van professionele dirigenten en repetitoren te ontwikkelen.

Voorwaarden

Iedereen die in het bezit is van minimaal C-niveau (landelijke HafaBra richtlijnen) of voldoende orkestervaring heeft, kan zich aanmelden. Om zeker te zijn van het opgegeven niveau, vragen we je bij inschrijving naar referenties die wij eventueel kunnen benaderen. Na vaststelling van voldoende kwaliteit zal de dirigent, samen met de muziekcommissaris en artistiek adviseur, een partijverdeling maken. In de samenstelling van het orkest houden wij rekening met de balans tussen (semi-)professionals en amateurs.

Wil je nog verdere informatie, neem dan contact op via het contactformulier.

De repetities voor de tournee van 2024 zijn gepland op:

  • 9 juni – 1e repetitiedag
  • 22 en 23 juni- 2e en 3e repetitiedag
  • 13 en 14 juli – 4e en 5e repetitiedag
  • 24 juli – repetitiemiddag 6
  • 24 juli – try-out concert
  • 25 juli – repetitiedag 7
  • 25 juli – uitzwaaiconcert
  • 26 juli tot en met 4 augustus – tournee

Inschrijven voor onze tournee 2024 is mogelijk tot en met 15 februari 2024.

Inschrijfformulier

LET OP: dit formulier bestaat uit 3 delen en kan pas ingezonden worden als alles is ingevuld. Indien je tussendoor naar een andere webpagina navigeert, ontvangen wij niets en ben je niet ingeschreven.

De inschrijftermijn is helaas voorbij! Wellicht kun je je volgend jaar weer inschrijven.